Дедлайн: 15.02.2021
Заявка закрита

📍Стипендії на навчання в Illinois Wesleyan University на програмах бакалаврату

✅ Університет Illinois Wesleyan University пропонує кілька варіантів стипендій іноземним студентам бакалаврату: Merit-Based Scholarships, President’s Scholarships, Need-Based Financial Aid. На додаток до стипендій за заслуги студенти можуть мати право на стипендії, позики і можливості працевлаштування в кампусі, що фінансуються університетом.

📍 Де? США

💰 Фінансування:

– Merit-Based Scholarships: розмір цих стипендій варіюється від 16 000 до 30 000 доларів США в рік з можливістю продовження на термін до 4 років;

– President’s Scholarships: це повні стипендії, які оплачують повну вартість навчання, які можуть бути продовжені на термін до 4 років навчання. Надаються 2 президентські стипендії на рік.

🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♀️ Вимоги:

– Merit-Based Scholarships: кандидати повинні бути іноземними студентами з видатними академічними досягненнями і результатами тестів, необхідними для вступу до університету;

– President’s Scholarships: кандидати повинні бути висококваліфікованими іноземними студентами, відрізнятися талантами, інтересами і академічними досягненнями.

📲 Подати заявку

❗️⏰ Дедлайн: 15 лютого

Деталі

 

Позначено як: ,

Нові можливості

Дивитись всі

There are currently no vacancies.