Дедлайн: 17.04.2021
Заявка закрита

📍Всеукраїнська ініціатива «Найбільший урок у світі»

🤔 Що таке «Найбільший урок у світі»?

Це всесвітня ініціатива, спрямована на ознайомлення дітей із Цілями сталого розвитку. Цьогоріч подія, що відбудеться в Україні, буде присвячена поширенню знань про зміни клімату.

⏰ Коли?

17 квітня — онлайн-конференція для підготовки до уроків.

19-23 квітня — проведення уроків у школах.

❓Що потрібно робити:

 ⁃ Заповни форму для реєстрації

 ⁃ Пройди відбір

 ⁃ Відвідай підготовчу конференцію

 ⁃ Проведи урок школярам в одному з міст України

– Отримуй сертифікат учасника ініціативи від AIESEC та UNICEF, а також подарунки від партнерів проєкту

📍 Чому варто взяти участь?

«Найбільший урок у світі» проходить у 22 областях України. Стаючи амбасадором, ти отримуєш чудовий шанс вплинути не лише на своє місто, а й зробити внесок у формування молоді всієї країни!

👥 Локальне волонтерство

Хочеш відчути, як це — волонтерити та міняти щось власним зусиллям уже тут і зараз? Спробуй свої сили в одній зі шкіл України та проведи урок. Це дасть змогу не лише зрозуміти цінність волонтерства для тебе, а й збагнути, чи подобається тобі викладати дітям. «Найбільший урок у світі» стане надійним стартом для подальшої участі в подібних проєктах, зокрема і в Global Volunteer від AIESEC.

📚 Можливість вивчити щось нове

«Найбільший урок у світі» — не лише про викладання. Це про взаємообмін знаннями та досвідом. Онлайн-конференція, що допоможе провести уроки, ознайомить амбасадорів, як саме кожна людина може боротися зі змінами клімату.

🤝 Можливість знайти однодумців

«Найбільший урок у світі» об’єднує небайдужих молодих українців, які прагнуть діяти. Можливо, після завершення ініціативи, об’єднаючись з декількома новими знайомими, ти й надалі творитимеш зміни у спільному проєкті?

🌟 Цінний практичний досвід

Завдяки «Найбільшому уроку у світі» ти розвинеш public speaking та soft skills. Окрім того, сертифікат амбасадора, що надається після участі, впевнить роботодавця у твоїй активності та бажанні діяти.

НАШІ дії мають значення 🌍

📲 Реєструйся за посиланням

Змінюй майбутнє України вже зараз 🌱💚

 

Позначено як: ,

Нові можливості

Дивитись всі

There are currently no vacancies.