Дедлайн: 28.09.2020, 22:59
Заявка закрита

📍Благодійний марафон «Running for children»


Ти все життя чекав(-ла) понеділка для того, щоб взути кросівки, включити улюблений плейлист і пробігти свою першу, нехай маленьку, дистанцію? Або ж ти профі, що хоче підтримати корисну ініціативу? Тоді мерщій реєструйся й отримуй круту місячну програму тренувань, підтримку організаторів та безліч корисної інформації про біг 🏃🏻‍♂️🏃🏻‍♀️

 

⏰ 29 вересня — Всесвітній день серця, а також старт благодійного марафону «Running for children» 👶🏻

✅ Щорічно майже 10000 дітей з‘являються на світ із вродженими вадами серця, з них 1500 — у критичному стані та потребують невідкладного хірургічного втручання. Україна — одна з лідерів серед країн Європи за показниками смертності серед новонароджених. Інколи у лікарів є лічені хвилини, аби правильно діагностувати вроджену ваду та провести оперативне втручання.

✅ Саме закупівля кардіореанімаційного обладнання — головна місія цьогорічної акції «Дитяче серденько, живи!» від ВБФ «Cерця до серця».

✅ ГО “UMSA” (Ukrainian Medical Students’ Association) спільно з відкритим спортивним клубом «Sportthepark» підтримують ініціативу, створивши проєкт «Running for children» 🏃🏻

📲 Переходь за посиланням на подію в Facebook і заповнюйте реєстраційну форму.

🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♀️ Ви можете обрати оптимальний для себе рівень:

🔹початківець — 5 км;

🔹аматор — 10 км;

🔹професіонал — 21 км.

💰 Мінімальний благодійний внесок для участі в марафоні становить 50 грн (усі кошти надходитимуть на офіційний рахунок ВБФ «Серце до серця»).

 🎁 До того ж, усі учасники отримують не лише місячну програму тренувань, а й підтримку організаторів проєкту, корисну інформацію про біг та методи профілактики серцево-судинної патології.

❗️⏰ Дедлайн для реєстрації 22:59 28.09.2020.

А 29 вересня вже розпочнеться наш челендж, що триватиме місяць, тому ви точно встигнете добігти до поставленої мети 💪🏻⠀

Творімо добро разом ❤️

 

Позначено як: , ,

Нові можливості

Дивитись всі

There are currently no vacancies.