Дедлайн: 27.03.2021
Заявка закрита

📍IV Громадянський лекторій на тему: «Інноваційний прорив і «нова індустріалізація» як складові модернізації України»

⏰ Дата: 27 березня 2021р.

📲Деталі в анонсі на сайті Студреспубліки

📲 Деталі в Telegram

✅ Глобальна суперкриза (одночасно — фінансово-економічна, екологічна, всіх відносин у світі) та пандемія, якою прикриваються панівні групи і класи для того, щоб приховати та перекинути на якісь «реалії», «обставини» й усе суспільство відповідальність за цю суперкризу та некомпетентність і корумпованість своїх дій під час неї, супроводжуються справжніми тектонічними змінами. Було очікування, що саме в таких неспокійних умовах можна було би нарешті зреалізувати і втілити бунтівну програму інноваційного прориву для України. Проте вітчизняні панівні групи та класи безсуб’єктні і ні на що для власної країни та народу, окрім шкоди, не здатні. Поки всі «великі» займаються своїми проблемами наполягаємо — ми все ще можемо зробити ривок.

Громадянські лекторії — це простір свободи без цензури і хейтспічу, де кожна думка важлива і де немає правильних чи неправильних позицій. Ця важлива ініціатива Студреспубліки збирає небайдужих громадян разом для діалогу про іна/інноваційний розвиток України й особистісну самореалізацію в нових складних умовах, про розвиток людини й універсальні цінності.

🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♀️ Учасники/ці: економіст(к)и, філософи/ні, соціологи/ні та інші інтелектуал(к)и, активіст(к)и, робітники/ці, підприємці/иці, журналіст(к)и, студент(к)и тощо.

📲 Проходьте онлайн-реєстрацію

За довідками звертатися: (044) 529 13 75, office@studrespublika.com  

 

Позначено як: ,

Нові можливості

Дивитись всі

There are currently no vacancies.