Дедлайн: 01.04.2021
Заявка закрита

📍Волонтерство в Польщі

1) Multicentrum

Концепція Multicentrum полягає у ознайомленні дітей, підлітків та дорослих із світом технологій. Це інтерактивний навчальний центр, який збагачує знання та пропонує широкий спектр заходів та досвіду з широкого кола тем, поєднаних із передовими та передовими інформаційними технологіями.

Діяльність Multicentrum допомагає дітям та підліткам дізнатися про нові технології, які, безумовно, можуть стати в нагоді в майбутньому. Його мета – збагатити знання, отримані в школах, та розвинути інтелект та креативність.

Multicentrum пропонує різноманітні інтерактивні навчальні середовища, що охоплюють широкий спектр тем, таких як: наука та технології, графічний дизайн, цифрова музика, робототехніка, комп’ютерні технології тощо.

Таким чином, волонтерська робота в Multicentrum в основному включає вивчення того, як працюють всі різні k-nex та lego-роботи, і як їх будувати та програмувати; показуючи все дітям і граючи з ними.

2) Integration Kindergarten

Дитячий садок проводить дошкільну освіту для дітей від 3 до 6 років.

Інтеграційний дитячий садок функціонує як турботливий, освітній та повчальний центр. Це місце, де здорові діти та діти-інваліди весело проводять час. Він надає кожній дитині можливість весело провести час і вчитися в безпечному, доброзичливому середовищі, де все створено з урахуванням її потреб та розвитку. Це формує емоційну стійкість у дітей з різними фізичними та інтелектуальними можливостями. Діяльність у дитячому садку допомагає формувати знання дітей про соціальний світ.

📍 Де? Kwidzyn, Poland

⏰ Коли? якомога швидше, квітень / травень / червень 2021 року на 6-7 місяців

💰 Фінансування:

– покриваються всі необхідні витрати (харчування, проживання, проїзд).

 🙋🏻‍♂️🙋🏻‍♀️ Вимоги:

– вік 18-30 років;

– хороші навички міжособистісного спілкування;

– заготовий працювати в невеликій громаді;

– цікавленість в тематиці проекту!

📲 Якщо ви зацікавлені водному з цих проектів, будь ласка, надішліть на e-mail erasmus@union-forum.org :

– CV (English)

аплікаційна форма

CV, аплікаційна форма і ТЕМА Вашого листа мають містити у своїй назві Ваші Name-Surname і назву проекту, який вас цікавить (Multicentrum або Integration Kindergarten). Без такого оформлення Ваші листи розглядатися не будуть.

✅ Прохання: у всіх документах на проект вказуйте прізвище та ім’я, як зазначено у Вашому закордонному паспорті.

❗️⏰ Дедлайн: 1 квітня

Деталі

 

Позначено як: ,

Нові можливості

Дивитись всі

There are currently no vacancies.